Politie treft vuurwapen en verdovende middelen aan

Normal politie embleem
Afbeelding: Politie

Zoetermeer - Een controle van een auto op vrijdagavond 13 augustus op de Coornherthove in Zoetermeer leidde tot de aanhouding van twee 19- jarige Zoetermeerders. Bij een van de twee mannen vonden agenten een vuurwapen in zijn broeksband.

Rond 17.25 uur zagen agenten op het Monnikenbos een auto staan. De bestuurder van deze auto was in gesprek met een scooterrijder. Op het moment dat de bestuurder van de auto de agenten zag ging deze er vandoor. De personenauto maakte hierbij diverse verkeersovertredingen. Op de Coornherthove werd de auto door agenten staande gehouden. Na controle bleek de bestuurder onder invloed te zijn van verdovende middelen. In de auto werden verdovende middelen, contant geld en een ploertendoder aangetroffen. Agenten troffen bij de bijrijder in zijn broeksband een vuurwapen en een aantal patronen aan. In de woning van de bijrijder werden er verdovende middelen gevonden. De twee verdachten zitten op dit moment vast en worden gehoord.

 

Dit artikel verscheen eerst op ZoetermeerActueel.nl

Adverteren op DelftNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DelftNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Delft
22:53

18° C

Lichtbewolkt

0.89 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief