Man doet poging tot overval op woning in Delft

Normal 4037569091 459b91903b o

Delft - Een onbekende man probeerde zondagavond 2 februari rond 20:15 uur een woning aan de Houtduifstraat te overvallen. Het slachtoffer wist de verdachte zonder buit uit zijn woning te krijgen. Hierop vluchtte de onbekende man weg. Niemand raakte gewond. De politie doet onderzoek.

De verdachte drong na aanbellen direct de woning binnen en bedreigde het slachtoffer met een wapen. Al snel wist het slachtoffer de verdachte met een hoop kabaal zijn woning uit te krijgen. Een toegesnelde buurman zag de verdachte wegrennen in de richting van de Nachtegaallaan. De politie is op zoek naar de verdachte. Het gaat om een donkergetinte man van 25 à 30 jaar oud, 1.70 m. lang, normaal postuur, kort zwart haar en een kort zwart baardje met snor. Hij droeg een glimmende halflange jas met capuchon, een wit/grijze hoodie onder zijn jas en een donkerkleurige broek.

Adverteren op DelftNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DelftNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Delft
15:38

18° C

Lichtbewolkt

0.89 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief