Mishandeling in Delft: Twee Verdachten Aangehouden

3 maanden geleden gepubliceerd

In de nacht van donderdag 27 juli op vrijdag 28 juli zijn twee personen zwaar mishandeld op het Vrouwjuttenland in Delft. Beide slachtoffers moesten een operatie ondergaan vanwege ernstige gezichtsverwondingen, waaronder een gebroken neus.

Onderzoek en Verdachten

De politie heeft momenteel twee verdachten aangehouden in verband met de mishandeling. Desondanks wordt er nog steeds aangedrongen op de hulp van het publiek om meer informatie te verzamelen over de zaak.

Oproep Getuigen

Een getuigenoproep is gedaan in de uitzending. Iedereen met informatie over de verdachten of de zaak wordt aangemoedigd om contact op te nemen met de recherche via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070.

Anoniem Melden

Voor diegenen die liever anoniem willen blijven, kan er ook contact worden opgenomen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een vertrouwelijk gesprek met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) via 088-9647543.

De politie spoort burgers aan om hen te helpen bij dit onderzoek. Als u een tip heeft over deze zaak, kunt u deze doorgeven via het tipformulier.