Getuigen gezocht van zedenmisdrijf

Normal handboeien op politieauto
Afbeelding: Politie

Den Haag - In de nacht van woensdag 11 op donderdag 12 augustus vond in een woning aan het Boekweitkamp een zedenmisdrijf plaats. De bewoonster werd ’s-nachts plotseling opgeschrikt door een insluiper. Het slachtoffer is in de woning door de dader mishandeld en misbruikt. De vrouw raakte daarbij licht gewond. De politie startte een uitgebreid onderzoek.

Het slachtoffer is opgevangen door haar zorgkader en doet aangifte. Het signalement van de verdachte is summier. Het gaat om een kleine man van ca. 1.50 à 1.60 M. met opvallend witte tanden. Verder droeg hij donkere kleding en ook donkere schoenen.

Direct na de melding zochten agenten in de omgeving naar de verdachte, echter werd hij daarbij niet aangetroffen. De politie zoekt getuigen die bij de woning of in de omgeving van het Boekweitkamp opvallende of verdachten personen zagen.

Dit artikel verscheen eerst op Den-Haag.nu

Adverteren op DelftNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DelftNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Delft
21:58

18° C

Lichtbewolkt

0.89 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief