Overval snackbar Dasstraat in Delft, politie zoekt getuigen

Normal politie

Een snackbar gelegen aan de Dasstraat in Delft is op zaterdagavond 3 oktober rond 20.25 uur overvallen. Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen.

Agenten kregen rond 20.25 uur een melding van een overval in deze snackbar. Het slachtoffer was in de snackbar aan het werk toen plotseling een man kwam binnenrennen. Deze man sloeg het plexiglas van de toonbank kapot en sprong er overheen. Het slachtoffer werd vervolgens bedreigd met een mes. Zonder buit is de verdachte weer vertrokken.

Het gaat om een man van ongeveer 20- jaar oud, licht getint, met een lengte van ongeveer 1.70-1.80 meter, licht snorretje, klein vlassig baardje, donkere ogen, donker haar, donkere kleding met een hoodie. 

Oproep getuigen

De districtsrecherche Westland- Delft zoekt getuigen van deze overval. Hebt u iets gezien of gehoord in de directe omgeving van de snackbar aan de Dasstraat in Delft? Neem dan contact op via 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.


 

Adverteren op DelftNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DelftNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Delft
15:40

18° C

Lichtbewolkt

0.89 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief