Politie zoekt getuigen van poging tot overval op woning in Delft

Normal politie

Delft - De politie kreeg woensdagavond 11 maart rond 22:15 uur een melding van een overval op een appartement aan de Wilgenlaan. Het slachtoffer meldde dat ze met wapens werd bedreigd door twee mannen. Uiteindelijk gingen de twee er na een paar minuten zonder buit vandoor. De politie doet onderzoek.

Het slachtoffer belde na de overval direct 112. Ze vertelde aan agenten dat rond 22.10 uur op de voordeur werd geklopt. Omdat ze dacht dat het een bekende was, deed ze open. De twee verdachten drongen onmiddellijk de woning binnen en bedreigden het slachtoffer met een vuurwapen. Vervolgens liep een van hen de woning door en na een paar minuten verlieten ze, zonder buit, de woning. Het slachtoffer kende de overvallers niet.


Gewaarschuwde agenten gingen in de omgeving direct op zoek naar de overvallers, maar troffen hen niet meer aan. De politie deed buurtonderzoek, daarbij zochten rechercheurs uitgebreid naar sporen in en rondom de woning. Het slachtoffer deed aangifte van de woningoverval. Het appartement is gelegen op de derde verdieping van het complex.

Signalementen

De twee verdachten zijn rond de 24 jaar. Een van hen is 1.90 meter lang, heeft een fors postuur en donkere ogen. Hij droeg een kort model zwarte, dikke gewatteerde jas, een donkere broek en gezichtsbedekking. De andere verdachte is 1.80/1.85 meter lang en heeft een normaal postuur. Ook hij droeg gezichtsbedekking. Hij droeg een kort model witte jas en een donkerkleurige broek.

Adverteren op DelftNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DelftNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Delft
15:41

18° C

Lichtbewolkt

0.89 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief