Schade aan woningen door explosie Pijlstaartpad in Delft, politie zoekt getuigen

Normal politie embleem

Donderdagochtend 10 september iets voor zes uur kregen wij een melding van een harde knal aan het Pijlstaartpad. Agenten gingen naar de locatie en ontdekten dat door een explosie een aantal ruiten van woningen waren gesneuveld. Hierop is een afzetting gemaakt en een onderzoek gestart.

Getuigen zagen deze ochtend twee mannen in een donker voertuig op het Pijlstaartpad. De bijrijder betrof een forse, licht getinte man met krullen. Hij was rond de 1.80 m lang en droeg een zwart trainingspak. Deze verdachte legde iets bij een voordeur. Daarna hoorden getuigen een harde knal. De explosie zorgde voor schade aan een aantal woningen. De mannen reden weg in een donkere auto. 

Wat de explosie veroorzaakte, is nog in onderzoek. Inmiddels zijn er meerdere getuigen gesproken, maar zoekt de politie nog meer informatie. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u andere informatie die de recherche helpt bij het onderzoek? Neem contact op via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met stichting M via: 0800-7000. 


 

Adverteren op DelftNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DelftNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Delft
15:57

18° C

Lichtbewolkt

0.89 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief