Man in Spanje aangehouden voor gewelddadige dood De Colignystraat Delft

Normal aanhouding boeien007
Afbeelding: Politie

In het onderzoek naar de gewelddadige dood van een 36- jarige man in een woning aan de De Colignystraat in Delft, hebben agenten op donderdag 29 oktober in Spanje een 23- jarige man aangehouden.

Het slachtoffer werd op dinsdag 1 september rond 14.15 uur in een woning aan de De Colignystraat in Delft aangetroffen. Het 36- jarige slachtoffer bleek te zijn neergestoken. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Na een uitgebreid onderzoek hielden Spaanse agenten op verzoek van het rechercheteam een 23- jarige man uit Delft aan. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij dit dodelijk steekincident. Nederland heeft de Spaanse autoriteiten inmiddels verzocht om overlevering van deze aangehouden verdachte. 

Opsporingsprogramma’s

Op dinsdag 8 september en op dinsdag 20 oktober besteedden de opsporingsprogramma’s Team West en Opsporing Verzocht uitgebreid aandacht aan deze zaak. Na deze uitzendingen werden er meerdere tips ontvangen. Het rechercheonderzoek zal verder worden voortgezet.

 

Adverteren op DelftNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DelftNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Delft
22:21

18° C

Lichtbewolkt

0.89 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief